Pastelic – Primăvară cu AnTanTe!

Pe locuri , fiti gata, start Pastelic ! Știm că toată lumea așteaptă primăvara cu mare nerăbdare. Dar noi mai mult ca oricine! Și asta pentru că am pregătit o nouă colecție perfectă pentru acest sezon.

tropic

Pastelic este viziunea noastră pentru această primăvară. O colecție în nuanțe pastelate, cu ținute lejere realizate din materiale naturale. Fie că preferi croiurile fluide cu volane sau tăieturile asimetrice, cu siguranță vei găsi în Pastelic variante care să îți completeze garderoba.

Piesele din bumbac sunt prezente în diverse forme și texturi. Îți propunem cămăși atipice, fuste asimetrice și rochii ce se potrivesc într-o

mulțime de ținute. Denimul și printurile florale fac și ele parte din colecție și întregesc perfect outfiturile acestei primăveri.

Nuanțele de bleu, roz și lavandă sunt culorile cheie ce dau și numele colecției făcând parte din trendurile sezonului primăvară-va2018.

În contrast cu pastelurile colecției se regăsesc picturile grafice în culori tari și îndrăznețe. Toate realizate manual cu multă pasiune de echipa noastră.

Pentru că vine 8 martie şi ca să ai un motiv în plus de bucurie pentru acest început de primăvară îţi oferim transportul gratuit pentru orice comandă realizată mâine pe site-ul nostru.

Așa că te invităm să intri în lumea Pastelic alături de noi și să descoperi care sunt articolele tale preferate pentru aceasta primăvară!

flamingo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *