Unde ne găsești în Mai și Iunie

Cu vremea bună și căldura de afară vin și evenimentele unde ne putem întâlni la o cafea și o sesiune de shopping altfel.

Așa că ne-am gândit să te anunțăm din timp unde ne găsești in urmatoarea lună. Scoate-ți agenda și salvează datele de mai jos, ca să fim sigure că ne vedem:

  1. Pe 5 și 6 Mai ne vedem la Dichisar de primăvară. Mai fun, mai fresh, mai dichisit, Dichisar de Mai promite 2 zile de fun, food și shopping și ocazia să te întâlnești cu o multime de artizani si designeri români. Te așteptăm la Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii, Timpuri Noi Square, clădirea 2, parter, începând cu 10:00 dimineața și până seara la 20:00.

 

  1. Pe 19 Mai ne vedem la Half is Free. Andreea Esca organizează din nou târgul unde prețurile sunt tăiate pe jumate. Ca de obicei, si această editie va avea loc la The Ark, Strada Uranus, nr. 150 – București. Ne găsești aici de la 10:00 dimineața până la 19:00 seara așa că ai timp să cauți, să probezi și să îți întregești garderoba de vară cu articole unicat reduse cu până la 50%.

 

  1. De pe 1 pe 3 Iunie ne vedem la Femei pe Mătăsari. Ajuns deja la a 8-a ediție, festivalul urban care are ca personaj principal femeia, aduce în stradă creatori și branduri pe care nu vrei să îi ratezi. Ne vedem acolo pentru o sesiune de shopping plină de inspirație și creativitate.

Pe lângă colecțiile Pastelic și RetroPoP, vom aduce la fiecare eveniment și piese unicat, create special pentru fiecare eveniment în parte. Vei putea să probezi creațiile noastre dar și să ne cunoști mai bine, sau să comanzi ceva personalizat pentru gustul tău.

Te așteptăm cu drag la shopping AnTanTe-istic !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *