AnTanTe: Inspirația din spatele noii colecții

Inspirația din spatele noii colecții Imaginaria: Fiecare început de sezon vine și cu o colecție nouă AnTante și cu piese vestimentare care să îți împrospăteze garderoba.Uneori, atunci când avem un târg sau un festival la care participăm, creăm colecții capsulă cu piese unicat. Indiferent de tipul de colecție, în spatele fiecăreia există un proces de creație și o sursă de inspirație. Fie că este vorba de trendurile din momentul lansării colecției, de tematica evenimentelor la care participăm, sau de o sărbătoare pentru care ne pregătim, întotdeauna piesele unei colecții vor avea ceva în comun, dar și ceva care le diferențiază. Dacă te-ai întrebat vreodată ce ne-a inspirat când am creat o anumită piesă, îți vom împărtăși cȃte puțin din secretele noastre. Am ales 3 dintre cele mai populare articole din cea mai recentă colecție AnTanTe, Imaginaria, dar îți vom dezvălui câteva surprize și luna viitoare.

Cămașa Auriga

 

Povestea Antante a început cu tricouri pictate, asa ca în orice colecție vei regăsi acest element: piese pictate manual. Fie că sunt tricouri, cămăși, rochii sau fuste. Cămașa albă este un “must” în orice garderobă – ușor de asortat și adaptat la orice ocazie. Inspirația din spatele cămășii Auriga este moda actuală, cu piese oversized și croieli simple. Mesajul “Ascunsa între Stele” este o adaptare a unuia dintre cele mai populare picturi AnTanTe, fata cu baloane, la tematica colecției, respectiv Luna și Stelele.

Jacheta Izarjacheta-izar

Jachetele tip bomber sunt foarte la modă, iar nouă ne place așa de mult idea încât am inclus-o și în colecția de toamnă. Ne inspiram din conturile de streetstyle sau bloguri de fashion cu piese versatile, ușor de asortat. Am ales un material cu un imprimeu bogat, în culori tomnatice, pentru o tentă elegantă. Astfel poți să o adaugi la o fustă creion sau peste o rochie neagră și ai o ținută clasică. Șnurul și croiala o fac în schimb ușor de asortat la jeansi și teniși pentru o ținută sportivă. Este perfectă pentru trecerea de la un anotimp la altul. Poate fi o jachetă în sine sau purtată sub o haină de iarnă, deci nu va trebui să o pui deoparte pentru zilele mai calde.

Rochia Carina

Poate cea mai populară culoare de toamnă – roșul închis, grena – se regăsește în câteva piese din colecția noastră. Atunci când am creat Carina ne-am gândit din nou la o piesă versatilă pe care poți să o iei la birou, dar și seara la un cocktail. Ne-am inspirat din rochiile anilor ‘60, care accentuează talia, și le-am reinterpretat într-un stil casual, ușor de purtat oriunde.

Dacă vrei să știi povestea unei piese anume scrie-ne în secțiunea de comentarii de mai jos sau urmărește-ne în continuare. Acesta este doar primul dintr-o serie de articole pe această temă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *