Livrarea se face prin curierat rapid în termen de 4-5zile lucrătoare de la confirmarea plasării comenzii online. Pentru produsele customizate sau personalizate timpul de livrare poate fi de până la 10 zile lucrătoare de la stabilirea tuturor detaliilor.

Livrarea este gratuită pentru comenzi cu valoare peste suma de 500 lei.

În București transportul este 15 lei iar în restul țării este 20 lei.

În momentul expedierii comenzii, clientul primește o notificare prin email, sms sau telefonic.

SCHIMB ȘI RETUR

Dacă ai comandat un produs AnTanTe care nu ți se potrivește sau nu îți place, îl poți returna în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la primire.

Citește cu atenție informațiile de mai jos pentru a returna un produs:

Înainte de a comanda orice produs, te rugăm să verifici cu atenție informațiile de pe site.

În pagina de descriere a produsului vei găsi toate informațiile necesare. În cazul în care dorești mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon sau la adresa de email: contact@antantedesign.ro.

Dacă totuși trebuie să returnezi un produs, acesta trebuie returnat în condiții bune, în ambalajul original, cu etichetă și nu trebuie să prezinte urme de purtare sau uzură. Dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite, din păcate nu îți vom putea accepta returul, iar produsele îți pot fi reexpediate.

Atunci când produsul returnat ajunge la noi, îți vom trimite un email de confirmare. Îți vom înapoia contravaloarea produsului (nu uita că returnarea produselor se face pe cheltuiala ta), în contul tau, în termen de maximum 10 zile de la data la care ai primit confirmarea pe email a faptului că produsul a ajuns la noi.

PRODUSELE PERSONALIZATE SAU CUSTOMIZATE

În conformitate cu capitolul II/art.10 din Ordonanţa nr.130/2000 din 31/08/2000 cu actualizare la data de 27/12/2008, echipa AnTanTe nu returnează produsele care au fost realizate personalizat după cerințele clienților și îndeplinesc criterile cerute de aceștia.

Personalizarea produselor poate consta în pictură realizată la cerere, materiale solicitate de client, dimensiuni care nu se încadrează în mărimile standard aflate în magazinul online sau modificarea croielilor modelelor standard AnTanTe.

Pentru mai multe detalii puteti citi sectiunea de termeni si conditii.