AnTanTe la Crazy Christmas

Nu-i așa că și tu numeri zilele până la Crăciun? Și noi! Avem liste peste liste de cadouri pentru părinți, copii, bunici și prieteni. Dar avem și soluții, nu doar liste. AnTanTe te aşteaptă duminică la Crazy Christmas by Andreea Esca cu cele mai cool cadouri si reduceri surpriză de până la 50 % !

Pe lângă multă veselie, aducem și colecțiile RED Winter și OH Deer! dar și multe surprize care te vor ajuta să finalizezi cadourile pentru cei dragi. Fie că vrei să iei ceva personalizat sau ceva ușor de asortat, AnTanTe are tot ce îți trebuie.

Așa cum te-a obișnuit, echipa Crazy Christmas în frunte cu Andreea Esca  , te așteaptă și în acest weekend la The Ark pentru un adevărat festival de shopping. Nu poți să ratezi o așa ocazie să tai de pe listă cât mai multe cadouri. Adu-ți și prietenele și hai să probăm,să cumpărăm și să ne distrăm împreună.

Vino la Crazy Christmas, duminica 17 decembrie, la The ArK, strada Uranus, 150. Startul se dă la ora 10:00 şi până la 19:00 ai timp să iti găseşti cele mai frumoase cadouri pentu cei dragi! Este ultima ocazie pe anul acesta să ne întâlnim la un târg, așa că te așteptăm negreșit, iar intrarea este liberă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *