Cadouri şi mărţişoare cu personalitate la Half is Free

Mărţişoare cu personalitate şi idei de cadouri de la designeri români

Pentru că e început de săptămână am zis să  începem cu veşti bune şi să iţi oferim câteva idei de cadouri şi mărţişoare cu personalitate. Pentru că mai este puţin şi incepe martie, iţi propunem pentru sambătă Half is Free by Andreea Esca!

Pe 24 februarie Half is free revine la The Ark

Sâmbătă, 24 februarie, este ziua perfecta in care poti sa gasesti cadouri şi mărţişoare cu personalitate de la designeri romani pentru ca Half Is Free revine la The Ark. Știi deja despre ce este vorba, da? Festivalul de shopping cu prețuri reduse până la jumătate. Da, este organizat de Andreea Esca. Și da, intrarea este liberă.

Tot ce trebuie să faci e să iți aduni prietenele și să te pregătești pentru un sesiune de shopping la prețuri înjumătățite. Ca de fiecare dată, te așteptăm acolo de la 10:00 dimineața, dacă vrei să ne bem cafeaua împreună. Și vom sta pana la 7:00 seara, deci nu e nevoie să fii matinală.

Așa că rămâne stabilit. Ne vedem sâmbătă, 24 februarie la The Ark, strada Uranus 150, București. Îți promitem să aducem piese noi, multă bunăvoie și chef de shopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *