NUMERAR LA LIVRARE

Dacă ați ales metoda de plată “Numerar la livrare”, după completarea adresei de livrare taxa de transport se va actualiza în funcție de zonă. Pentru București costul transportului este 15 lei, iar oentru restul țării este 20 lei. Livrarea este gratuită pentru comenzi cu valoare peste suma de 500 lei.

ONLINE CU CARD BANCAR (prin EuPlatesc – Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!