AnTanTe merge la Cluj cu Andreea Esca

Sâmbăta, 28 octombrie, pentru o zi întreagă, AnTanTe te așteaptă la Cluj la festivalul de shopping Half Is Free by Andreea Esca!

Dacă nu ai auzit până acum de Half Is Free, trebuie să știi că este un târg organizat de Andreea Esca la care participă designeri români, dar și branduri internaționale și – partea cea mai importantă – toate articolele prezente acolo sunt la jumătate de preț!

Noi te așteptăm cu articole unicat, create special pentru acest eveniment, pe care le vei putea cumpăra cu 50% discount. Oferta este valabilă doar sâmbătă la Half is Free! În plus vei putea să probezi piesele Antante, să comanzi cadouri personalizate și să te inspiri atât din colecția noastră, cât și din propunerile celorlalți designeri prezenți la târg.

Nu ai cum să ratezi ocazia de a-ți completa garderoba cu cele mai în vogă piese la jumătate din preț. Așa că vino să ne cunoaștem, să facem poze și neapărat shopping împreuna. Când? Sâmbăta, 28 octombrie. Unde? La Muzeul de Artă din Cluj Napoca, Piața Unirii nr. 30. Noi suntem acolo de la 10 dimineața și te așteptăm pană la ora 19:00.

One thought on “AnTanTe merge la Cluj cu Andreea Esca

  1. Pingback: AnTanTe: Inspirația din spatele noii colecții ⋆ AnTanTe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *