FMN- colecția AnTanTe pentru V for Vintage

Săptămâna trecută îți povesteam că te așteptăm la cea de-a 19-a ediție a târgului V for Vintage cu o colecție creată special pentru acest eveniment. Astăzi îți vom povesti mai multe despre colecția AnTanTe pentru V for Vintage și conceptul care stă la baza acestei colecții capsulă, precum și inspirația din spatele modelelor noastre preferate. Nu îți rămâne decât să ne vizitezi weekendul viitor la V for Vintage și să îți alegi piesele preferate.

Colecția capsula FMN by AnTanTe se numește astfel de la conceptul care stă la baza ei: Feminin – Masculin și Neutru. Astfel, stilurile vestimentare feminin și masculin se contopesc într-un stil neutru, versatil.Inspirată din clasicul masculinului, colecția FMN reconstruiește piesele statement ale acestui sezon într-o manieră feminină. Elementele distincte ale colecției sunt accentele metalice, detaliile supradimensionate, croielile minimaliste și materialele specifice costumelor bărbătești.

Iată și trei dintre modelele FMN (colecția AnTanTe pentru V for Vintage) care îți pot completa cu succes garderoba de toamnă-iarnă:

Pentru această piesă ne-au inspirat fracurile, cu croiala specifică: scurte până în talie în față și terminate în două cozi lungi la spate. L-am reinterpretat în stil feminin, renunțând la cele două cozi și mâneci, dar păstrând aceleași proporții. Versatilă și elegantă, o poți asorta ușor la pantaloni dar și la o rochie. Va deveni cu siguranță piesa de rezistență a garderobei tale.

Pantaloni culottes sunt încă la modă, și dacă până acum nu ai avut curaj să îi încerci, acum este ocazia perfectă. Mai plini decât o fusta și mult mai comozi, acești pantaloni sunt cel puțin la fel de eleganți. Iar materialul folosit, specific costumelor bărbătești, le conferă un plus de stil și îi fac potriviți pentru vremea rece.

Cum poate fi o rochie masculină? Cu materialul potrivit și o croială cu elemente puternice, precum ale unui sacou bărbătesc. Această rochie în stil capă este ținuta perfectă pentru birou dar și pentru ieșirea de după. Se potrivește cel mai bine cu o cămașă albă supra-dimensionată, dar lasă-ți imaginația să zburde și completeaz-o cum îți dorești!

Sperăm că acest mic preview al colecției FMN by AnTanTe te-a convins că nu trebuie să ratezi întâlnirea cu noi! Pe 11 și 12 noiembrie la V for Vintage, la Grand Hotel du Boulevard, București. Te așteptăm de la 11:00 dimineața, pana seara la ora 20:00, vino sa descoperi întreaga colecție!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *