Tic, tac, tic, tac..miroase deja a Crăciun, iar acesta este programul lunii decembrie pentru Antante Design!

Pentru că începe luna decembrie şi goana după alegerea cadourilor perfecte ne-am gândit să îţi facem câteva propuneri creative şi să te anunţam calendarul nostru pentru aceasta lună.

In primul rând comenzile cu livrare pana pe 24 decembrie se preiau până pe 10 decembrie, aşa că dacă ţi-a rămas gandul la ceva, asteptăm cu drag comanda ta.

Ce poate fi mai frumos decat un cadou personalizat, aşa că vrem sa îţi reamintim că orice produs AnTanTe poate fi personalizat cu mesajele dorite şi este realizat în orice dimensiuni.

In al doilea rand, in atelier ne găseşti până pe data de 20 decembrie, unde te aşteptam cu multe surprize în zona de showroom! Apoi revenim cu forte proaspete de pe 9 ianuarie, de atunci de asemenea vom relua si procesarea comenzilor!

Luna decembrie ne da ocazia sa te invitam la doua evenimente, foarte dragi noua, de unde iti poti face cumparaturile de cadouri, pentru tine si cei dragi!

Asadar in weekendul 11-12 decembrie te asteptam la Dichisar de iarna, pe strada Tudor Arghezi, nr. 8-10, la Impact Hub, iar duminica, pe 17 decembrie, cu mare drag ne revedem in magazinul Cocor, la etajul 3, la evenimentul Alist Magazine- Crazy Christmas!

Asadar, ești gata de sărbătoare? Declarăm deschis sezonul de iarnă şi al pregătirilor de Crăciun și îți suntem alături și în acest an pentru cadouri personalizate, ţinute speciale și surprize pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.