Vrei să fim Valentini pentru o zi?

Vrei să fim Valentini pentru o zi?

Mai avem foarte puțin pȃnă la Sf. Valentin! Știm că părerile sunt împărțite când vine vorba de sărbătoarea Îndrăgostiților. Unii o consideră încă o sărbătoare comercială, importată de peste Ocean. Iar alții o îmbrățișează cu entuziasm. De ce ar strica încă o ocazie să ii spui cuiva că îl iubești?

Dacă nu ți-ai dat seama, noi facem parte din a doua categorie aşa că ți-am pregătit mai jos câteva sugestii cum să surprinzi persoana iubită.

  1. O cină romantică.

Clasic și ușor de pus în aplicare. Ai grijă că majoritatea restaurantelor nu prea mai au locuri pentru 14 februarie. Așa că grăbește-te să faci rezervarea. Nouă ne place foarte mult la Nor sau Paine și Vin. Daca vrei cu adevarat o experienta de fine dining iţi recomandăm Maize sau Le Bristot Francais dar până la urmă, poate fi orice loc unde vă place să mergeți și vă simțiți bine.

  1. Un cadou personalizat

AnTanTe iţi sare in ajutor şi în acest an cu câteva sugestii de tricouri pereche pe care le poţi dărui persoanei dragi. In 2018 dragostea se sărbatoreşte şi in trei, alături de cel mic care are un rol special în seturile colecţiei capsulă din acest an.

E unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru că poți să îi oferi persoanei dragi un mesaj personal, care să spună ceva despre povestea voastră.

  1. O şedinţă de echitaţie

Fie că aţi încercat asta până acum sau nu, va asigurăm ca o şedinţa la  un centru de echitatie poate bifa caracteristicile original, spontan sau plin de adrenalină pentru cadoul oferit. Foarte aproape de Bucuresti există centrul Equestria unde puteţi vedea exemplare superbe de cai.

  1. O zi de relaxare in aer liber

Nu e nevoie să fie în afara orașului sau a țării (deși și asta e o surpriză frumoasă). Gândește-te la o vizită la un muzeu pe care și l-a dorit de mult să-l vadă. Dacă e soare profită și plimbați-vă în Grădina Botanică. Da, merge și iarna, iar serele sunt verzi permanent.

Am încercat să îţi recomandăm idei “unisex” care să fie şi accesibile pentru programul încărcat de început de an. Acum e rândul tău. Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *