Antante de Vară – Colecția Summer Jam

A venit vacanța cu trenul din Franța! Și ce a adus cu ea? Noua colecție Antante de vară.Sezonul acesta ne-am inspirat din tot ce are vara mai delicios și mai frumos. Și ne-am dorit să creăm piese care să te inspire la joacă și la distracție. Dar pe care să le poți strecura și în ținute mai serioase pentru extra veselie la birou.

Culori vibrante, materiale naturale, asimetrii, volume și energie pozitivă. Aceasta este descrierea perfectă a colecției Summer Jam pe care o propunem pentru acest sezon. Mixul efervescent între ținute lejere și relaxate, culorile vii și croielile supradimensionate, asimetrice fac ca ținutele Summer Jam să fie alegerea ideală pentru zilele de vară.

Asa că îți prezentăm 5 din piesele noastre preferate pe care ne-a fost tare greu să le alegem, când toate sunt atât de delicios colorate.

  1. Bluza Blue Crush

Este perfectă pentru vara asta. Dungile albe și albastre ne duc cu gândul la mare și nisip. Iar croiala este ușor de asortat la orice. Fie că vrei să îți înveselească ziua la birou și o combini cu o fustă neagră pencil, fie ca vrei sa fii cool și confortabila la ieșirea cu prietenii și o porți cu pantaloni albi – variantele sunt nelimitate.

  1. Rochia Sunset

Dacă ar fi o rochie pe care să o purtăm toată ziua, ar fi rochia Sunset. Culoarea ne aduce aminte de cerul senin de vară. Iar croiala pică bine pe orice siluetă. Lungimea este perfectă pentru a alungi și mai mult picioarele. Iar designul este conceput pentru orice moment al zilei. Ce ți-ai putea dori mai mult de la o rochie?

P.S.: O sa te scoată din impas atunci când nu știi cu ce sa te îmbraci la următoarea nunta!

 

  1. Bluza Sundrops

Oricât de înnorat ar fi afară sau cât de mult ar ploua, cu bluza Sundrops nici că o să îți pese. Este atât de veselă (și de ușor de asortat) încât ai să vrei să o porți la orice! Și la birou cu pantaloni țigaretă negrii, dar și seara cu fetele cu niște jeans tăiați.

  1. Rochia Peppermint

Deși culorile sunt clasice – alb și negru – rochia Peppermint este un vis frumos de vară. Lungă și lejeră, nu îți va fi niciodată prea cald în ea. Și va flată orice siluetă, în mod special dacă o scoți pe ringul de dans: fie că e vorba de o petrecere în aer liber sau de o nuntă la cort.

 

  1. Pantalonii Cream Pie

Ce ar fi vara fără clasicii pantaloni albi? Nici noi nu ne-am putut imagina o colecție estivală fără această piesă de rezistență. I-am croit astfel încât să fie comozi dar și chic. Nouă ne plac cel mai mult în combinație cu cămașa Blue Crush. Tu cu ce i-ai asorta?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *