1 Iunie cu AnTanTe – Pentru copii mari și mici

1,2,3, la perete stai! Anul acesta sărbătorim 1iunie tot weekendul, 3 zile si 3 seri ca în povesti. Copiii din noi abia așteaptă ocazia să iasă la joacă, iar nouă ne place să le dăm motive.

Vineri ne găseşti in Atelierul Antante unde idea ta poate prinde viaţă pe un articol vestimentar croit pe placul şi pe marimile tale.portofoliu-antante

Sâmbătă şi dumincă ne mutăm pe Mătăsari, în cadrul deja celebrului festival  Femei pe Mătăsari . Aici poti face cunoştinţă cu toate personajele noastre fabuloase de la balerine multicolore, unicorni curcubeici pana la briose uriase si delicioase, cirese gigant sau catelusi infiniti.

Nu-i așa că atunci când erai mică voiai sa te faci balerina “când o sa fii mare”? Pentru voi, dragi balerine, pictăm nenumărate fete într-un picior. Pe multe rochii și tricouri, ca să vă îndeplinim visul din copilărie.

Și nu-i așa că indiferent ce îți spun prietenele tale, tu încă mai crezi în unicorni? Pentru voi avem cămăși și fuste care nu te vor contrazice niciodată. Pentru că, ghici ce? Și noi credem în unicorni! Și în zebre multicolore, căței infiniți și în Omul din lună.

Iar dacă tot ce îți dorești de ziua copilului din tine este un castron de cireșe în curtea bunicii, avem ceva și pentru tine. Sau dacă încă îți mai fac cu ochiul cele mai colorate dulciuri, ca în copilărie, atunci brioșele noastre îți vor satisface pofta. Și dacă nu ai avut “la bunici”, iar verile le petreceai mâzgălind cu copiii vecinilor în fata blocului, noi ne-am gândit și la tine!

Te invităm să descoperi personajele AnTanTe preferate ce ies din atelierul nostru şi ajung in strada la  Femei pe Mătăsari. Vino alături de noi si bucura-te de un weekend vesel plin de culoare si creativitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.