Toamna aceasta se numară salopetele! You say JUMP we say SUIT!!

Toamna aceasta Elisa, Smaranda și Elisabeth vor fi prietenele tale cele mai bune! Atât salopetele “overall”, cât și cele cu linii arhitecturale foarte bine definite sunt piesele statement ce nu trebuie să lipsească din nici o garderobă.

Ținutele office parcă nu mai au niciun twist? Încearcă să combini salopetă Elisa cu o cămașă sau o maletă și cu botinele tale preferate. Suntem convinse că efectul va fi cel dorit.

Dacă ideea unui outfit super cool dintr-o singură piesă ți se părea imposibilă până acum, salopetele iti arata in acest sezon contrariul. Iată că Cella este cea care ar putea să te surprindă în toamna această. O salopetă oversized pictată manual este piesa statement care lipsea până acum din garderoba ta. O poți combina cu botine cu toc cui sau cu bocanci cu platformă supradimensioanată. Orice variantă ai alege Cella își va face datoria și te va scoate cu totul din anonimat.salopeta-elisa-1

Fie că îţi place denimul, tricotul lejer, croiala minimalistă sau cea arhitecturală , salopetele MagneticA cu siguranţă îţi vor fi de nelipsit din garderobă în această toamnă.

Dacă denimul este materialul tău preferat care te-a cucerit definitiv și irevocabil ești o norocoasă. Sezonul acesta ținutele din denim din cap până în picioare sunt un must-have. Iar dacă ai emoții să combini denim cu denim cu denim, noi îți propunem salopeta Smaranda. Un overall din denim subțire cu linii și detalii subtile inspirate din costumele de aviasalopeta-smaranda-1tor. Mai trebuie doar să îți alegi pantofii cu care vrei să o porți și vei avea o ținută foarte cool, relaxată și comodă cu un efort minim.

Ești în căutarea celor mai comode articole dar care să nu pară prea casual sau sport? Noi avem soluția. Ne-am făcut un aliat din knitwear. De la pantalonii cu manșetă, la salopetă cu bretele și până la overallul Elisabeth, în toamna această tricotajele îmbracă toate formele posibile doar că tu să te simți comfortabil în orice situație.

Dacă ți-am stârnit curiozitate descoperă întreaga colecție MagneticA și îndrăznește să porți cele mai interesante piese în combinațiile tale preferate. Asa ca trebuie sa ne dai dreptate ca:  În aceasta toamana se numara salopetele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *