AnTanTe merge la Christmas Concept by V for Vintage

A început luna cadourilor și AnTanTe este gata să îți sară în ajutor cu sugestii de cadouri pentru familie și prieteni. In acest weekend ne vedem  la Christmas Concept by V for Vintage!

De la piese clasice la tinute atipice, avem variante pentru toată lumea. Așa că te așteptăm și weekendul acesta la un târg dedicat cumpărăturilor pentru Crăciun alături de echipa V for Vintage.

????????? ???????, ??̂?? ?? ??????, ??????? ?̗? ??????? este primul târg de Crăciun la Grand Hotel Boulevard. Echipa V for Vintage a reunit designeri, colecționari, bunătăți gourmet, cosmetice și multe alte surprize într-un eveniment de poveste. Vei avea peste 10.000 de cadouri din care să alegi și de care să te bucuri.

Vino alături de noi, sâmbăta și duminică 9-10 Decembrie, la Grand Hotel Boulevard, B-dul Regina Elisabeta nr. 5 și ajută-l pe Moș Crăciun să îndeplinească dorințele celor dragi.

AnTanTe va veni la târg cu colecția RED Winter, dar și cu alte surprize pe care te așteptăm să le descoperi. Articole unicat, piese vestimentare reinterpretate, culorile sezonului, itemuri oversizes toate vor fi prezente in weekend la Christmas Concept!

Ne găsești acolo de la 11:00 până la 20:00, așa că ai timp să  ne vizitezi, să probezi și să definitivezi lista de cumpărături pentru Crăciun!

In weekendul 9-10 decembrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.