AnTanTe Summer Sales Party ediţia 2019

Miercuri,  24 iulie, la Lente Dionisie Lupu, AnTanTe ți-a pregătit cea mai tare Summer Sales Party ever!

Ce nu ar trebui să iţi lipsească din agendă ca această vară să fie şi mai frumoasă? Iţi spunem noi in caz ca incă nu te-ai obişnuit : O petrecere de vară doar pentru shopping şi reduceri surpriză!

Miercuri , 24 iulie intre 17.00 si 21.00 te invitam sa petrecem o dupa-amiaza de shopping inedit cu preţuri reduse până la 70% intr-o gradină racoroasa, cu produse unicat, reduceri, limonada, cocktailuri si muzica de vacanta!

Produsele AnTanTe Design se grabesc sa plece in vacanta alaturi de noii lor proprietari, aşa ca ia-ţi prietenele şi hai să petrecem o miercuri după-amiaza altfel după birou.

Prietena noastră Anda Constantin și a sa Brățară a Succesului nu avea cum să lipsească de la o noua ediţie de Summer Sales Party , aşa că dacă eşti in cautarea celor mai cool accesorii de vacanţă nu trebuie sa ratezi evenimentul!

Grădina de la Lente, Dionisie Lupu este perfectă pentru o seară de shopping, iar dacă vrei să vii cu cei mici sau cu animalul de companie să ştii că toata lumea e binevenită!

Acum că te-am convins că nu trebuie să ratezi evenimentul, haide să facem o scurtă recapitulare:

Cand? Miercuri, 24 iulie intre 17.00 si 21.00

Unde? In grădina prietenilor de la Lente, Dionisie Lupu,78 (dacă ploaia nu se poate abţine ne mutăm inăuntru ,dar shoppingul nu se opreşte)

AnTanTe Summer Sales Party ediţia 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *