AnTanTe Summer Sales Party 2018

Știi ce e mai tare decât o petrecere de vară? O petrecere de vară doar pentru shopping şi reduceri surpriză! Aşă că marţi, 24 iulie, la Lente Dionisie Lupu, AnTanTe ți-a pregătit cea mai tare Summer Sales Party ever!

 

Așa cum te-am obișnuit în fiecare vară, sărbătorim sezonul cald cu o petrecere în aer liber, alături de prieteni, cu multe reduceri și surprize antanteistice.

Noi promitem să aducem colecția AnTanTe de vara, multe produse unicat și ținute surpriză la care adăugăm reduceri  de până la 60%.

În plus îți garantăm o atmosferă plăcută, dar și un invitat special pe care nu-l putem ţine surpriză: prietena noastră Anda Constantin și a sa Brățară a Succesului! Astfel că noile ținute achiziționate vor fi ușor de accesorizat cu o brățară, cercei, inele sau coliere minimaliste și foarte cool.

Ia-ţi prietenele şi hai să petrecem o marţi după-amiaza altfel după birou. Grădina de la Lente, Dionisie Lupu este perfecta pentru o seară de shopping, iar dacă vrei să vii cu cei mici sau cu animalul de companie sa ştii ca sunt mai mult decât bineveniţi şi ei!

Acum că te-am convins că nu trebuie să ratezi evenimentul, haide să facem o scurtă recapitulare.

Când ne vedem? Petrecerea începe marți, 24 iulie, la ora 16:00

Unde ne vedem? La Lente pe strada Dionisie Lupu nr. 78.

Ce facem? Petrecem până la ora 21:00 cu mic și mare, așa că ai timp să ajungi și după birou.

Ce avem in meniul zilei?  Reduceri de pana la 60 % la o selecţie variată de produse AnTanTe, accesorii minimaliste de la Anda Constantin, voie bună, limonade si cocktailuri delicioase de la Lente Dionisie Lupu.

MUST COME! MUST SHOP! MUST HAVE FUN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.