AnTanTe şi Miercurea Minţilor Creative

AnTanTe se alătură proiectului Miercurea Minţilor Creative şi te întâmpină pentru prima ediţie a acestui festival cu o zi specială de shopping. Pe 29 noiembrie te aşteptăm cu discounturi şi articole unicat la Lente, pe Dionisie Lupu nr. 78 între 17.00 şi 22.00!

AnTanTe si Miercurea Mintilor Creative
AnTanTe se alatura proiectului Miercurea Mintilor Creative

CE ESTE MMC (Miercurea Minţilor Creative)?

MMC este un proiect iniţiat de Unicredit şi Mastercard în colaborare cu Grafitti PR ce doreşte să încurajeze antreprenorii locali şi te invită să cumperi creativ şi local.

“Miercurea Minților Creative este un festival de shopping de o zi, care se petrece în locația fiecărui antreprenor sau, după caz, pe site-ul pe care își desfășoară activitatea. Vrem să oferim bucureştenilor posibilitatea să contribuie la susținerea afacerilor românești, la dezvoltarea economiei locale și a societății în general, dar și să aducem vizibilitate și profit antreprenoriatelor creative.” Mai multe detalii poţi vedea şi pe platforma realizată de cei de la Grafitti PR şi Unicredit.

Ce presupune această inițiativă?

Noi, echipa AnTanTe împreună cu Anda Constantin persoana din spatele Brățării Succesului, am plănuit o seară de shopping, miercuri 29 noiembrie, la Lente.

Miercuri vei găsi cele mai recente colecții AnTanTe: Red Winter și Oh Deer și clasicele tricouri pictate, reduceri la produsele selecționate si alte câteva surprize. Iar Anda va veni cu cele mai recente creații ale ei asa ca iţi poti completa ţinuta şi cu accesorii.

Nu ai cum să ratezi acest eveniment special. Haide să deschidem seria Miercurilor Minților Creative! Adu-ți prietenele pentru o sesiune de cumpărături care vine la fix înainte de sărbători. Fie că vrei să îți înnoiești garderoba sau să iei cadourile pentru Crăciun, vei avea de unde să alegi.

Te așteptăm să ne cunoaștem, să împărtărtășim, să spunem povești și să legăm prietenii. La Lente, strada Dionisie Lupu 78, începând cu ora 17:00. Noi stăm acolo până la 22:00 așa că ai timp să dai o fuga după birou!

Ne vedem pe 29 noiembrie, la Miercurea Minților Creative – ediția I!

#MMC #cumparacreativ #cumparalocal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *