Alege cadouri creative de la AnTanTe Design!

Pentru că începe luna decembrie şi goana după alegerea cadourilor perfecte ne-am gândit să îţi facem câteva propuneri creative şi să te anunţam calendarul nostru pentru aceasta lună.

Poţi alege ţinute asortate pentru cei dragi din colecţia Crăciunistica şi să intri în spiritul Crăciunului! Ce poate fi mai frumos decat un cadou personalizat, aşa că vrem sa îţi reamintim că orice produs AnTanTe poate fi personalizat cu mesajele dorite şi este realizat în orice dimensiuni sau pentru orice vârste pentru cei mici.
Răsfaţă-te cu o tinută din colecţia aniversară “10” şi cu siguranţă vei fi centrul atenţiei la orice eveniment din acest sfârşit de an!
Pentru ca nu mai e mult şi vine Craciunul vrem să te anunţăm şi de programul şi evenimentele unde ne poţi găsi în această ultimă lună din an:
In primul rând comenzile se preiau până pe 10 decembrie, aşa că dacă ţi-a rămas gandul la ceva, asteptăm cu drag comanda ta.
In al doilea rând , ne bucurăm nespus că şi anul acesta facem parte din proiectul Miercurea Minţilor Creative , aşa că pe 4 Decembrie te asteptăm la The Room Showroom (Strada Episcopiei, nr. 6) să ne cunoaştem şi pentru o zi de shopping cu reduceri şi multe surprize!
Ultimul eveniment din acest an va fi targul organziat de Andreea Esca la The Ark pe 8 decembrie, Crazy Christmas, între 10.00 si 19.00.
 In atelier ne găseşti până pe data de 19 decembrie unde te aşteptam cu multe surprize în zona de showroom!
Te aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.