5 reguli să te simţi in fiecare zi ca in vacanţă

Oficial a inceput vara!

Anotimpul acela in care toată lumea are chef de ducă şi cel mai puţin chef de muncă.

Oricât de optimiste am fi este clar că nu ne putem lua 3 luni concediu ca să simţim cu adevărat Vacanţa Mare ca in copilarie. Putem insa să ne bucurăm de vremea frumoasă, de concertele si petrecerile in aer si liber, de plecările de weekend si de atmosfera de vacanţă care pluteşte in aer oriunde ne-am duce. Să ne simţim in fiecare zi ca in vacanţă.

Dacă te intrebi cum ai putea păstra in fiecare zi energia pozitivă specifică zilelor de vacanţă avem noi câteva sugestii pentru tine.

  1. Un pic de bronz nu strica niciodată. Fie ca alegi să mergi o zi la piscină sau preferi variantele mai sănătoase precum bronzul organic cu siguranţă vei avea o stare de bine cand iti vei vedea pielea usor bronzată.
  2. Indrazneşte si poartă culori. Bucură-te de culorile vii care in restul anului sunt mai greu de abordat. Poartă cât mai mult AnTanTe! Gaseşti aici o gamă variată de articole ideale atăt pentru birou, cât şi pentru vacanţe.ColoristicA-01
  3. Schimba-ti poza de pe desktop cu o imagine din urmatoarea vacanţă. Te va ajuta sa te simţi mai aproape de plecare.
  4. Renunţă la tonurile clasice de oja precum nude, negru sau grena. Incearcă nuanţe vesele care sa te ducă cu gândul la vacanţă. Nu ezita sa incerci fuchsia, corai sau tonurile metalizate care contrasteaza foart frumos cu pielea usor bronzata.
  5. Abordeaza un make-up de vacanţă. Nu incărca tenul prea mult, foloseste un blush in tonuri bronze, gloss cât mai colorat şi rimel. Iar dacă te simţi curajoasă si jobul iţi permite incearcă un creion sau fard de pleoape in culori electrice.
Start vara mea acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *