Despre colecția „Imaginaria”

Colecția “Imaginaria” este cea care deschide sezonul AnTanTe de toamnă. Cu articole ce îmbină croieli cu tăieturi moderne, reinterpretări ale articolelor clasice și picturi ce au ca elemente centrale Luna și Stelele, “Imaginaria” își propune să ofere o escapadă din cotidian în lumea imaginației celor ce o poartă.

Culorile prezente sunt tonurile de roșu și bej care contrastează cu albul și negrul, dominante în colecție. Metalul este prezent în colecție atât prin accesorii (capse, catarame, inele supradimensionate), cât și prin irizațiile pigmenților folosiți în picturi.

Cămășile AnTanTe “Imaginaria” sunt elementul central și surprind prin îmbinări de clasic- sport și volume atipice având ca element distinctiv câte o pictură poveste.

Bumbacul este materialul predominant din colecția “Imaginaria” ce se joacă cu proporții, volume, texturi, culori și picturi. Astfel, rochiile, cămășile sau fustele colecției devin un element de neratat din garderoba de toamnă.

Desenele fantastice, îmbinările de materiale și reinterpretările croielilor ce se regăsesc în această colecție AnTanTe transpun purtătorul “Imaginaria” într-o lume în care personalitatea este pusă în evidență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Siteul antantedesign.ro folosește cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre.